De Aventurijn Massage

Massage aan huis

Lekker ontspannen in eigen vertrouwde omgeving


Intuïtieve, ontspannings, Hot Stone of sportmassage geven we in je eigen vertrouwde omgeving,

gewoon bij je thuis.


Dat vergt wel enige voorbereiding. Zorg er voor dat je niet gehaast bent. Neem overal ruim de tijd voor. Een aangename temperatuur in de kamer is tussen de 20 en de 24 graden. De massage wordt op de blote huid gegeven. Doe alle sieraden af. Ook als je contactlenzen draagt; doe ze dan uit. Creëer een aangename sfeer met gedimd licht, een lekker luchtje b.v. Een geurkaars, wierook of een oliebrandertje. Zorg er voor dat u die dag goed water drinkt, zo wel voor de massage als er na.

Dit zijn uiteraard ook de ideale omstandigheden voor Reiki en stoelmassage. Alleen deze worden door de kleding heen gegeven, dus is kamertemperatuur voldoende.

Stoelmassage kan zelfs in een drukke omgeving worden gegeven b.v. Op werk, congressen, beurzen, vergaderingen enz.


Als dit je aanspreekt, maak dan een afspraak
Dan komen we naar je toe. In jouw tijd, jouw ruimte en in jouw sfeer.

Massage Party bij je thuis

Wilt u lekker genieten met vrienden en vriendinnen? Kies dan voor een massage party bij u thuis. U verzorgt uw gasten met lekkere hapjes en drankjes, terwijl een ieder een keer wordt gemasseerd. De massage vindt plaats op een speciale massage-stoel (zie stoelmassage), waarbij u uw kleren aanhoudt. Voor iedereen zal dit een bijzondere avond zijn in een gezellige sfeer waar u op uw gemak bij kunt praten en zich daarnaast kunt ontspannen.