De Aventurijn Massage

De praktijk


Combineer een Hot Stone Massage met een intuïtievemassage, je voelt je herboren en ontspannen.Omdat De Aventurijn Massage het erg belangrijk vindt dat de bezoeken op een verantwoorde manier hulp bieden of ontspannen zijn, geeft de masseur hieronder wat algemene info rmatie over de massages bij De Aventurijn Massage.HUISREGELS
Enkele adviezen


1. Hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. De Aventurijn Massages verwacht dat je je vlak voor de massage hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan.


2. Om geheel ontspannen de massagekamer in te stappen, is het advies om op tijd aanwezig te zijn in de praktijk of klaar te zijn als de masseur bij je thuis komt.


3. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot je sportieve en medische verleden. Geef aan wat voor jou het doel van de massage is en vooral waar je eventueel last van hebt.


4. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseurde behandeling staken en je doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt

.
5. Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kan de masseur je vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelingperiode toegepast mag worden.


6. Bespreek met de masseur jouw eventuele medicijngebruik, aangezien dit van invloed kan zijn op de massage. Eventueel medicijngebruik dien je aan de masseur mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling noodzakelijk.


7. Laat het ook weten als je bent doorverwezen door een fysiotherapeut of dokter.


8. Bedenk vooruit of er nog andere belangrijke dingen zijn die de masseur moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.


9. De Aventurijn Massage is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diestal van persoonlijke bezittingen.


10. Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kostenloos gewijzigd of afgezegd worden. Bij het niet tijdig annuleren kan De Aventurijn Massages 50% van de behandeling in rekening brengen.


Bij De Aventurijn Massage kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal de masseur voordat de massage begint met de klant overleggen wat gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kan je aangeven als je je onprettig voelt. Je kunt rekenen op een verzorgende massage waarin jouw wensen voorop staan. En waar jouw grenzen bepalend zijn
Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over de praktijk, afspraken, behandelingen of een ander onderwerp, aarzel niet en stuur een email