De Aventurijn Massage

Hot Stone
Hot Stone Massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang "lichaam en geest zijn één". De warmte dringt diep door in de spieren, stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn. Het kan spieren

en zenuwpijnen verlichten. Daarnaast zorgen de warme stenen voor een diepe relacatie en ontgiftiging, stimuleren ze de orgaanfuncties en activeren het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. De thermotherapie bestaat uit warme basalt stenen, opgewarmd tot een ideale temperatuur van rond de 45 graden Celsius.

Effecten van een Hot Stone Massage.De bloed, lymfecirculatie en en het stofwisselingssysteem worden gestimuleerd, waardoor het lichaam grondig gereinigd wordt. De warmte dringt diep door de spieren die daardoor soepel worden. het kan spieren en zenuwpijnen verlichten.
Maar bovenal is Hot Stone Massage een heerlijk ontspannend ritueel!


Over het algemeen is het geen op zichzelf staande massage. Maar een toevoeging aan een andere massage of behandeling. Hot Stone Massage kent vele vormen en toepassingsmogelijkheden.
Hot Stone massage is geschikt bij:


Spanningen, stress, spierproblemen, reuma, artrose

en voor mensen die gewoon eens willen genieten!Er zijn echter ook enkele contra-indicaties zoals burn-out, psoriasis, huidaandoeningen, trombose, kanker, koorts, extreme vermoeidheid. Of bij gebruik van bepaalde medicamenten.
Bij twijfel, raadpleeg dan eerst uw huisarts .