De Aventurijn Massage

waarom bedrijfsmassage

Omdat u wilt dat …..

· uw bedrijf beter presteert
· uw bedrijf competitiever is
· uw personeel productiever is
· uw personeel gemotiveerder is
· uw personeel en uw bedrijf vitaler zijn.
En omdat u weet dat voorkomen beter is dan genezen.

Wat is het effect van regelmatig gemasseerd worden?

Op korte termijn werkt massage:

· ontspannendals het lichaam te gespannen is.
· stimulerend als men vermoeit.
· lusteloos of moedeloos is.

Op lange termijn zorgt voor :
· optimalisering van bloedsomloop
· verbetering van de stofwisseling
· betere afvoer van afvalstoffen
· bevordering van de inwendige

Lichaamsreiniging

Wie zich regelmatig laat masseren wordt zich meer en meer bewust van zijn eigen lichaam als een harmonieuze eenheid. Hij/zij verstaat de subtiele signalen beter en gaat daardoor beter met zijn lichaam om. De stress neemt af, de klachten verdwijnen, motivatie en positiviteit nemen toe.Tevens wordt men zich bewuster van houding op de werkplek. Hiermee draagt de stoelmassage bij aan het algemeen welbevinden van de werknemer en preventie van werkgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, stress en RSI.
Wanneer je veel denkwerk verricht of je gedachten even stil wilt leggen geeft een massage je een verhelderdend en verlichtend gevoel. En hierbij wordt de doorbloeding bevorderd waardoor spanningen losgelaten kunnen worden en het lichaam weer nieuwe energie krijgt.
Ook is deze vorm van massage uitermate geschikt bij reintegratie van werknemers die na ziekteverzuim weer deel gaan nemen aan het arbeidsproces.

Wat wordt gemasseerd?

U kunt uw nek, schouders, boven- en onderrug, armen, handen en vingers laten masseren. Ook het hoofd kan gemasseerd worden. U kunt uw hemd tijdens de behandeling aanhouden of uittrekken.

Is er een risico?  Is het geschikt voor iedereen?

Het is niet pijnlijk en u loopt geen risico. Volgens de hedendaagse geneeskundige inzichten werkt massage preventief en ondersteunend. Als u twijfelt raadpleeg eerst uw huisarts. Voor die aan een bepaalde ziekte of kwaal lijden is goedkeuring van de huisarts noodzakelijk. Massage is geen vervanging van reguliere geneeskunde.