De Aventurijn Massage

Beursen en feesten

Op evenementen

Organiseert u een evenement en zoekt u nog een leuke eyecatcher? Stoelmassage laad uw stand doen onderscheiden van andere standhouders. De aanwezigheid van de stoelmassage zorgt ervoor dat er altijd activiteit is op en rond uw stand. Het is een origineel cadeau waarmee u de bezoekers op een leuke en ontspannen manier kunt verrassen. Een stoelmassage is ter vergelijken met een korte pitstop. U neemt plaats op de stoel en onze masseur geeft vervolgens een heerlijke massage behandeling waarbij hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd worden. Bovendien laat het zien dat u naast de zakelijke kanten van uw bedrijf ook oog heeft voor de persoonlijke behoeften van uw personeel of klant. Op een evenement zal een stoelmassage krijgen de bezoekers lang bijblijven.

De massage op een beurs of feest kan vanaf 10 min. tot 20 min. en u kunt de kleding gewoon aanhouden. Hierdoor is het eenvoudig in te plannen en voor iedereen toegankelijk.

Professioneel team

Onze masseurs hebben een opleiding Sportmassage, Klassiekemassage, Shiatsu of Fysiotherapie gevolgd. Daarnaast is iedereen in het bezit van een stoelmassage certificaat. Zijn er bepaalde wensen of klachten? Vertel het onze masseur en die gaat er direct mee aan de slag.